Dış Cephe Cam Temizliği

Dış Cephe Cam Temizliği, Kirli pencereler, bir odaya giren güneş ışığı miktarını önemli ölçüde sınırlayabilir ve bu da özellikle kısa kış günlerinde mekanınızın loş olmasına neden olabilir. Bu nedenle kıştan önce kapsamlı bir pencere temizliği yapmak önemlidir.

Dış Cephe Cam Temizliği

İşte pencerelerinizin içini ve dışını pırıl pırıl temizlemenin beş yolu. Açılmayan ve bir odaya inmeyen pencerelerin dış tarafını temizlemek, özellikle yerden veya dışarıdan kısa bir merdivenle ulaşılamayacak kadar yüksek olduğunda kolay bir iş değildir.

Dış Cephe Cam Temizlik Şirketi

Ancak manyetik bir pencere temizleyicisi deneyebilirsiniz. Bunun gibi aletler, kullandığınız herhangi bir sıvı temizleme ürününü silmek için mikrofiber temizlik bezleri kullanarak bir pencerenin her iki tarafını aynı anda yıkar.

Dış Cephe Temizliği

Bu gizmoslara sahip olan insanlar, aletin sorunsuz bir şekilde kaymasını sağlamak için biraz pratik gerektiğini söylüyor. Örneğin, temizlik sırasında çok hızlı itmek mıknatısların bağlantısını kesebilir.

Dış Cephe Cam Temizliği Nedir? Nasıl Yapılır?

Standart bir paspas, yerde dururken ne kadar uzağa ulaşabileceğinizi uzatacağından, dış camların yıkanmasını kolaylaştırabilir. Yüksek pencereler için içeride de kullanabilirsiniz.

Dış Cephe Cam Silimi Fiyatları

Camı pırıl pırıl temizlemek için bu tarifi deneyin: Küçük bir kovada 1 ölçü su ile 1 ölçü beyaz sirke karıştırın. Ardından temiz bir mikrofiber bezi veya paspas kafasını solüsyona batırın ve paspas sapına takın. Paspasla camlarınızı ovun.

Dış Cephe Cam Temizliği İstanbul

Paspasın erişimi onu kesmezse, U şeklinde bir teleskopik çubuk kullanmayı deneyin. İçeride dururken dış yüzeyleri temizlemenizi sağlar. Çoğu temizleme çubuğu seti iki ek parça içerir: bir silecek ve iki temizleme beziyle birlikte dairesel sünger.

Dış Cephe Temizliği - İstanbul

Aşağıdaki ipuçlarıyla bu en iyi sonuçları alın:

Dairesel süngeri kaplayan kuru bir bezle pencereleri kuru fırçalayın. Kirlerin bir kısmını bu şekilde ortadan kaldırmak, önce bir sprey temizleyicinin daha sonra yaratacağı çamurlu pisliği azaltır. Cama birkaç kat güçlü bir cam temizleyici püskürtün. Kir ve yağı kesen ve iz bırakmayan bir parlaklık için kuruyan bir ürün arayın.

Dış Cephe Cam Temizliği Firmaları

Dairesel süngerin üzerine kaydırdığınız temiz bezleri kullanarak temizleyiciyi camlardan silin. Kirli pencere pencereleri da evinizdeki doğal ışık miktarını azaltabilir. Onları temizlemenin en iyi yollarından biri, onları dışarı çıkarmak, dışarı çıkarmak ve hortumla su ile yıkamaktır.

İstanbul Dış Cephe Temizlik Şirketi

Açık alan yok mu? pencereleri yerinde bırakıp bunun yerine şunu yapabilirsiniz:

  • Mikrofiber bez veya tek kullanımlık toz bezi kullanarak tozu silin.
  • Bir fırça eki kullanarak her pencereyi vakumlayın.

Bir sprey şişesinde 1 ölçü su ile 1 ölçü sirkeyi karıştırın ve pencereye hafifçe dışarıya doğru püskürtün. Ardından, püskürtmeden hemen sonra pencereyi bir bezle silin.

Kaynak: https://www.asostemizlik.com/dis-cephe-cam-temizligi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye'nin En İyi Jakuzi Firmaları ve Şirketleri

Jakuzi Modelleri ve Fiyatları - Atlas'da!

Jakuzi Atlas ve Koçtaş Fiyat Kıyaslaması - Atlasjakuzi.com